Kezdőlap    Versenyek  Versenyek


Versenyek
 
Német nemzetiségi vers- és prózamondó verseny
2015-02-05

Az idei évben is nagy izgalommal várták diákjaink a német nemzetiségi vers- és prózamondó versenyt. Az iskolai fordulóra 2014. november 4-én került sor, amelyre 31 diák készült fel a kötelező versből, 20 alsó tagozatos és 11 felső tagozatos. Valamennyien magabiztosan, bátran, szöveghűen adták elő a kategóriájukhoz tartozó verset, miközben ügyeltek a hangsúlyozásra és a németes kiejtésre is. Így ezúttal is igaz volt, hogy a zsűri munkája nem könnyű. A szombathelyi megyei fordulóra a következő diákok jutottak tovább:

[Bővebben]
Karácsonyi versmondó verseny
2014-12-20

Négy korcsoportban 12 tanuló képviselte iskolánkat 2014. december 10-én a Bersek József Általános Iskola hagyományos KARÁCSONYI VERSMONDÓ VERSENYÉN.

Egy kötelező és egy karácsonyi hangulatot idéző, szabadon választott verset mondtak el a gyerekek a szakmai zsűri, az érdeklődő szülők, nagyszülők és pedagógusok előtt.

 

[Bővebben]
Így látom én
2014-12-05

Vas megyei Család, Esélyteremtési Önkéntes Ház által kiírt razpályázat.

Szabó Katalin díjazott.

Felkészítő: Vértes Ildikó

[Bővebben]
Kreatív Rajzpályázat Egészség- kontra káros szenvedélyek
2014-12-05

Az Oladi Általános Iskola Középiskola és Szakiskola által kiírt megyei rajzpályázat.

Németh Anna II. hely, Kovács Róza díjazott.

Felkészítő: Vértes Ildikó

[Bővebben]
Karácsonyi versmondó verseny
2014-12-02

December 1-jén délután zsúfolásig megtelt a legnagyobb osztálytermünk. Versmondáshoz gyülekeztek kicsik és nagyok szüleikkel, pedagógusaikkal együtt. Öröm volt látni az ünneplőbe öltözött, izgalommal készülődő gyerekeket.

Az alsóbb osztályosoknál 38, a felsősöknél 19 tanuló jutott be az iskolai fordulóra. (A legtöbb osztályban előzetesen válogatót tartottak a jelentkezők nagy száma miatt.)

[Bővebben]
Éltető Mesék Mesemondó Verseny
2014-11-16

2014. november 14-én a kőszegi SOS-gyermekfalu nagytermében 13. alkalommal került sor az „ÉLTETŐ MESÉK" elnevezésű mesemondó versenyre.

Az alsósok között Piskor Dorina 3.helyezett lett Móra Ferenc: A világ vándora c. történettel, a felső tagozatosok mezőnyében Kovács Róza 1. helyezést ért el A bolond falu című magyar népmesével.

[Bővebben]
Könyvmoly-Galaxis
2014-10-23

A Városi Könyvtárban 2014. 10. 15-én rendezték meg az alsó tagozatosoknak, 16-án a felsősöknek a Könyvmoly-Galaxis című akadályversenyt.

Az előzetes feladatok és a Galaxis kisbolygóin szerzett pontszámokkal a 2.a osztály Furfangosok csapata első helyezést ért el kategóriájában. A 3.a -Emil barátai- és az5.a osztály -A négy teknős csapata - a harmadik helyezésnek örülhetett , a 6.a „Könyvny

[Bővebben]
Firefox vagy Google Chrome böngészőkre optimalizálva!