Kezdőlap    Versenyek  Versenyek


Versenyek
 
Weöres Sándor versmondó verseny
2017-05-30

Ostffyasszonyfán rendezték meg május 25-én a Weöres Sándor versmondó versenyt, ahol iskolánkat 4 tanuló - Banga Boglárka, Németh Laura, Füzi Hanna, Kovács Róza -képviselte.

A színvonalas versenyen Kovács Róza a IV. korcsoportosok között a 3. helyezést érte el, Németh Laura pedig a legnépesebb III. korcsoportban az első helyezésnek örülhetett.

[Bővebben]
VERSVARÁZS
2017-02-28

A gyöngyösfalusi Dr Tolnay Sándor Általános Iskola 7. alkalommal rendezi meg ezt a rajzpályázatot. Vas megyei kortárs költők verseire kell illusztrációt készíteni.

Iskolánk nagyon jól szerepelt: 7 díjazott és egy különdíjas alkotást tudhatunk magunkénak. A kiállítás a várban megtekinthető a Művészeti Szemle idején.

[Bővebben]
Német nemzetiségi vers- és prózamondó verseny
2016-12-19

2016. november 24-én került megrendezésre a Német Nemzetiségi Vers- és Prózamondó Verseny Vas- és Zala megyei fordulója Szombathelyen, a Nyugat-magyarországi Egyetemen.  Tanulóink sikerrel képviselték iskolánkat.

4 kategóriából kettőben első helyezést értünk el.

[Bővebben]
Éltető mesék
2016-12-05

15. alkalommal került megrendezésre az SOS-Gyermekfaluban a hagyományos, ebben az évben a  jubileumi városi mesemondó verseny. November 25-én 18 alsó tagozatos és 6 felsős diák mesélt a zsűrinek és a hallgatóságnak. Iskolánkból 9 tanuló vett részt és egy második, egy harmadik helyezést és egy különdíjat hoztunk el.

[Bővebben]
Firefox vagy Google Chrome böngészőkre optimalizálva!